Tornádó Csehország : Csuszka - Időkép Képtár - 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében.

Tornádó Csehország : Csuszka - Időkép Képtár - 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében.. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Tíz sérültnek súlyos az állapota. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Videón a csehországban pusztító tornádó.

Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. Többen a romok alatt rekedtek. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Csehországban tornádó pusztított és azt olvastam hogy ma minket is elér, közel lakok a határhoz, nagyon félek. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Eddig 29 alkalommal nézték meg.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a.

„településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Eddig 29 alkalommal nézték meg. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Többen a romok alatt rekedtek. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Első fázisa az örvénylő fázis, amikor megszületik a felfelé mozgó levegőből, ekkor létrejön jellemző tölcsér formája is. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Eddig 29 alkalommal nézték meg. Videón a csehországban pusztító tornádó. Első fázisa az örvénylő fázis, amikor megszületik a felfelé mozgó levegőből, ekkor létrejön jellemző tölcsér formája is. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
Bár csak esőt mond, vihart meg orkán erejű szelet. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Romok és autóroncs luzice faluban 2021. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! Csehországban tornádó pusztított és azt olvastam hogy ma minket is elér, közel lakok a határhoz, nagyon félek.

Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt.

A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. Többen a romok alatt rekedtek. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Eddig 29 alkalommal nézték meg. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Ökölnyi jégdarabokat köpködő tornádó tarolta le csütörtökön a csehország délkeleti részén, a magyar határtól mindössze 100 kilométerre fekvő hodonínt és környékét. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében.

Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Romok és autóroncs luzice faluban 2021. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a.

Több halott a dél-morvaországi tornádóban | Euronews
Több halott a dél-morvaországi tornádóban | Euronews from static.euronews.com
Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Apocalyptic horrifying video of a massive tornado recorded from a house in czech republic. Eddig 29 alkalommal nézték meg. Ökölnyi jégdarabokat köpködő tornádó tarolta le csütörtökön a csehország délkeleti részén, a magyar határtól mindössze 100 kilométerre fekvő hodonínt és környékét. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. 29 fokos a balaton vize. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban.

Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban.

A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! Csehországban tornádó pusztított és azt olvastam hogy ma minket is elér, közel lakok a határhoz, nagyon félek. 29 fokos a balaton vize. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama